Over ons

Het ontstaan

Oprichter Johan Visser startte in 1998 één van de eerste, serieuze datingsites in Nederland en was daarmee pionier op het Internet. Na een aantal succesvolle jaren heeft hij zijn belang verkocht in 2005, op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Die vond hij in de opkomende markt voor visuele projecten. Aanvankelijk was de focus gericht op het maken van videopresentaties, maar de stormachtige ontwikkelingen zorgden voor een verbreding van het aanbod. De komst van tablets en smartphones bood nieuwe kansen en het gebruik van Social Media heeft een enorme vlucht genomen. Daardoor is het mogelijk geworden maatwerk te leveren, volledig afgestemd op de eisen van deze tijd.

Onze activiteiten
Creative Intuition is gespecialiseerd in het visueel maken van uw dienst, product of boodschap. Met behulp van video, foto´s, tekst, voice-overs, muziek en (sketch)animaties kunnen zowel wervelende als leerzame presentaties geproduceerd worden.

We kunnen u helpen met het uitwerken van een plan, maar als u zelf materiaal en ideeën heeft, gaan we daar mee aan de slag. Onze uitdaging is om producties op te leveren, die aansluiten bij uw wensen. Het uiteindelijke doel is uiteraard om aansprekende presentaties/animaties te creëren met een optimaal rendement.

Waar te gebruiken?
De keuze voor een platform hangt samen met de toepassing. Video’s kunnen bijvoorbeeld kosteloos op YouTube gezet worden, aangestuurd vanaf uw eigen website(s).

Grotere organisaties, die beschikken over een Intranet, kunnen interactieve tutorials op hun eigen systeem zetten. Dat biedt de mogelijkheid om creatief en visueel kennis over te dragen aan personeel of klanten. Dat kan met behulp van keuzes (multiple choice), videobeelden en afbeeldingen. Daarbij kunnen ook keuzemenu’s, tekst, ondertiteling en zoekopties ingezet worden.